#04 Brodo dl pollo Chicken brood "E" (Low Calorie)
Vittorio's Kitchen "La Cucina di Vittorio"
Ricetta per 6
Ingredienti:
1. 1 Pollo di un chilo
2. 1 carota grande
3. 2 costole di sedano
3. 2 costole di sedano
4. Una cipolla
5. 2 cucchiai di prezzemolo tritato
6. 2 litri e un quarto di acqua1 cucchiaio da tavola ben pieno di concentrato
7. di pollo non salato sciolto in acqua tiepida
8. Sale e pepe necessario
Preparazione:
1. Rimuovere tutta la pelle e il grasso visibile
2. Preparate cipolla, carota sedano e prezzemolo
3. In una pentola, mettete nell’acqua il pollo e il resto degli ingredienti
4. Cucinate a fuoco alto fino a quando bolle, abbassate la fiamma , assimilate per 2 ore
5. Rimuovere dal fornello, lasciate freddare un po, colate il brodo quando e abbastanza freddo refrigerate, rimuovere il rimanente grasso prima del’uso
nota: Rimuovete la carne dalla carcassa, refrigerate, si può usare condita e unita con vegetali come contorno( Vedi ricetta “ insalata di pollo lesso”
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#04 Brodo dl pollo Chicken brood "E" (Low Calorie)English Version
Vittorio's Kitchen "La Cucina di Vittorio"
Recipe for 6
Ingredients:
1. 1 2LB whole chicken
2. 1 Large carrot
3. 1 Medium with onions
4. 2 Stalk celery
5. 2 Table spoon chopped parsley
6. Quart water
7. 1 Table spoon sodium free chicken base
8. Salt pepper as needed
reparation:
1. Skeen chicken and eliminate the visible fat.
2. Wash and prep celery, carrot and parsley, clean onions
3. Poor water chicken base, vegetable, chicken, salt and pepper in a pan large to hold all the ingredients,
4. Set on stove, bring to boil, cover and seam for 2 ours
5. Check occasionally and skim the fat from surface if needed
6. At the end of 2 ours, remove the chicken, strain the brood, poor in sealable container and refrigerated
7. Skim all fat before use
Notes: If you want use the mead and vegetable, remove all bones from chicken, cut in desired size and seasoned with olive oil vinegar salt and pepper, a stemmed green beans, or potatoes or both mix well ( See Chicken salad vinaigrette)
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